Tarieven

Omdat je eerst wilt weten of er een klik is tussen jou en mij en of mijn manier van coachen iets voor je is, betaal je voor de eerste afspraak van 1,5 uur maar € 48,75. Tijdens deze afspraak geef jij aan waar je tegenaan loopt en wat je wilt veranderen. Ook zal je ervaren wat lichaamsgericht coachen is zodat je vanuit deze ervaring een besluit kunt nemen over het vervolgtraject.

Geef jezelf een Valentijnscadeau

14 februari is de dag van de liefde. Vergeet vooral jezelf niet op deze liefdevolle dag! Waardeer jezelf, zorg voor jezelf en investeer in jezelf. Om deze zelfliefde te boosten kost een coachingstraject € 399,- (5 sessies van 1,5 uur, actie loopt van 7 t/m 21 feb).

Tarieven
Eerste afspraak/intake van 1,5 uur € 48,75
Vervolgafspraak van 1 uur € 65,-
Vervolgafspraak van 1,5 uur € 97,50

Heb je behoefte aan een intensievere begeleiding waarbij er ca. 2 à 3 weken tussen de afspraken zit, dan is een coachingstraject een goede optie. Het traject bestaat uit 5 sessies van 1,5 uur en daarnaast krijg je groeiwerk mee voor thuis om het proces dat tijdens de sessie in gang is gezet te ondersteunen.
Coachingstraject: 5 coaching sessies van 1,5 uur € 422,50

Heb je af en toe ondersteuning nodig? Bijvoorbeeld eens in de zoveel tijd een apk’tje, dan is een strippenkaart iets voor jou. Dat kan bijvoorbeeld 1 keer per kwartaal zijn of 6 keer per jaar.
Strippenkaart: 6 coaching sessies van 1 uur € 325,-

* Tarieven zijn inclusief 21% BTW
* Informatie over het annuleren of verzetten van een afspraak kun je terugvinden in de Algemene Voorwaarden.

Steeds meer bedrijven maken budget vrij voor een individueel coachingstraject van medewerkers. Informeer eens bij jouw leidinggevende wat de mogelijkheden zijn.

Vergoeding coaching
Je kunt de kosten voor coaching op verschillende manieren (gedeeltelijk) vergoed krijgen:

  • Via de werkgever
    Vaak heeft de werkgever een opleidingsbudget per werknemer gereserveerd. Over het algemeen zijn de kosten van een cursus of opleiding hoger dan die van een coaching traject en wordt een coaching traject als effectiever ervaren. Informeer hierover bij de afdeling HR, personeelszaken of je leidinggevende.
  • Via de arbodienst of bedrijfsarts
    Bij re-integratie, voorkoming van langdurig ziekteverzuim of burn-out preventie kan de werkgever na overleg met de bedrijfsarts de kosten voor coaching vergoeden in het kader van de Wet Verbetering Poortwachter. Neem in dit geval contact op met de bedrijfsarts of arbodienst.
  • Je kunt de kosten van de coaching niet bij je zorgverzekeraar declareren.
Contact Opnemen

Ik heb geen live chat, maar je kunt me wel een mailtje sturen.