Over mij

Na vele jaren werken in de Marketing Communicatie heb ik mijn baan opgezegd en ben ik gaan doen waar ik écht blij van word; mensen verder helpen met hun welzijn. Het geeft me energie als ik na een coaching sessie te horen krijg dat iemand zich beter voelt, minder stress ervaart of dat de klacht is verdwenen. Dan voel ik me dankbaar dat ik iemand heb mogen begeleiden en op weg heb geholpen om meer in zijn kracht te staan. Niets is namelijk vervelender dan je ellendig voelen, altijd maar moe zijn of als een dolle blijven rennen terwijl je weet dat dat niet goed voor je is.

Zoals ieder mens ben ik ook bekend met stressvolle periodes. Als kind heb ik de nodige stress gehad met ouders die niet gelukkig waren in hun relatie. Ik probeerde iedereen te helpen en gelukkig te maken, maar keek niet naar wat ik zelf nodig had. Dat patroon heb ik lang gehad en gaf me een gevoel van leegte, alsof ik geen richting had. Ik ben dankbaar dat de relatie met mijn ouders na alle moeizame jaren goed is gekomen. Als volwassene (alhoewel ;-), heb ik een relatie gehad waaruit mijn oudste dochter is geboren. Ik was erg blij om eindelijk moeder te worden. Alleen werkte de relatie, alhoewel deze 13 jaar duurde, niet (meer). Mijn dochter was 1,5 jaar toen we uit elkaar gingen. Gelukkig heb ik een goede relatie met mijn ex en zorgen we in de vorm van co-ouderschap week-om-week voor ons meisje. Ondertussen alweer 12 jaar geleden, ontmoette ik mijn huidige man. We zijn 2 jaar geleden getrouwd (na mijn 40ste 🙂 ) en samen hebben we nog een dochter gekregen. Mijn dochters zijn nu 9 en14 jaar oud. Ook qua baan ben ik nu een tevreden mens. Het heeft even geduurd, maar eindelijk doe ik iets waar ik energie van krijg, wat me voldoening geeft, waar ik goed in ben en waarin ik mezelf heb gevonden.

Na de nodige ervaring weet ik nu gelukkig goed met stress om te gaan. En ook door de kennis die ik heb opgedaan met mijn opleidingen in de kinesiologie en coaching. Kennis en inzichten die ik jou ook kan meegeven. Om jou te helpen om meer balans in je leven te krijgen heb ik onder andere de volgende studies gedaan: opleiding medische basiskennis, opleiding tot PMA coach aan het PMA instituut van Joop Korthuis en heb ik de opleiding basis kinesiologie aan het Welkin Kinesiolgie College afgerond (Touch for Health I, II, III en IV, Centering, Stress Release I en II, Energiecentra, Biokinetische oefeningen). Daarnaast blijf ik doorleren omdat kinesiologie en coaching geweldig interessante vakgebieden zijn. In mijn vorige werkende leven heb ik mijn bachelor gehaald aan de Hoge Hotelschool Den Haag en heb ik gestudeerd aan de PABO.

Contact Opnemen

Ik heb geen live chat, maar je kunt me wel een mailtje sturen.