Algemeen

 1. Met de kennis die ik heb zal ik mijn uiterste best doen om je te coachen bij jouw probleem. Als ik het idee heb dat ik niet de geschikte persoon ben om jou verder te helpen, dan geef ik dat aan. Ik kan je, als je dat wenst, doorverwijzen naar collega’s (oa. psycholoog, EMDR-therapeut, relatietherapeut, fysiotherapeut, acupuncturist, osteopaat) binnen of buiten het gezondheidscentrum waar ik werk.
 2. Alles wat tijdens een coaching sessie, per email of telefonisch wordt besproken valt onder mijn beroepsgeheim.
 3. Voor alle medische problemen is het van belang naar een huisarts te gaan.


Voor, tijdens en na de coaching sessie

 1. Afspraken maken, verzetten of annuleren kan via contact@sandrataal.nl of 06-1500 3675. Een afspraak maken kan je zelf ook online doen via https://sandrataal.mijndiad.nl/afspraak-maken.
 2. Om de coaching sessie voor te bereiden heb ik de antwoorden op de vragenlijst 2 werkdagen voor de eerste afspraak nodig. De antwoorden graag mailen naar contact@sandrataal.nl.
 3. Wordt de afspraak korter dan 24 uur van tevoren geannuleerd, of kom je niet opdagen bij een afspraak dan zal ik de gereserveerde tijd in rekening brengen. Mits ziek-zijn de oorzaak is en er op de dag van ziek-zijn contact wordt opgenomen om de afspraak te annuleren.
 4. Houd me na een coaching sessie per app of mail op de hoogte over de voortgang. Dan kan ik je optimaal begeleiden en houden we het coaching traject zo kort mogelijk.


Betaling

 1. Na de eerste afspraak/intake ontvang je van mij per mail een factuur. De betaling van de coaching sessie, coaching traject of strippenkaart moet onder vermelding van het factuurnummer binnen 7 dagen worden voldaan door overboeking op rekening NL57 ABNA 0439 4599 74 t.n.v. S. Taal.
 2. Facturen van coaching sessies in mijn praktijk kunnen niet worden gedeclareerd bij een zorgverzekeraar. Kijk voor andere mogelijkheden voor vergoeding op de pagina tarieven.


Overig

 1. Ik ben aangesloten als beroepscoach bij de NOBCO, de Nederlandse Orde van Beroepscoaches, aansluitingsnummer 5725.
 2. Sandra Taal staat ingeschreven in de Kamer van Koophandel Amsterdam met KVK-nummer 57681163.
 3. Door het achterlaten van je e-mailadres op www.sandrataal.nl, www.coachingwerkendemoeders.nl en het bij het terugsturen van de vragenlijst waarop je e-mailadres staat vermeld, ga je akkoord met toevoeging van jouw e-mailadres in het mailbestand voor mijn nieuwsbrieven. Je kunt je altijd eenvoudig afmelden door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.

 

De algemene voorwaarden gelden vanaf het moment dat de eerste afspraak is gemaakt. Ik ga er vanuit dat je voor het maken van de eerste afspraak de algemene voorwaarden hebt gelezen en dat je door het maken van de afspraak akkoord gaat met de algemene voorwaarden.

Vanaf 25 mei 2018 is de nieuwe AVG-wetgeving van kracht. Ik ga altijd zorgvuldig om met persoonsgegevens en ik zal deze nooit verkopen of doorgeven aan derden met commerciële doeleinden. In het kader van de nieuwe wetgeving werk ik aan mijn privacyreglement dat ik binnenkort op mijn website zal publiceren.

Contact Opnemen

Ik heb geen live chat, maar je kunt me wel een mailtje sturen.